5 lutego, 2023

MSPStandard

Znajdź wszystkie najnowsze artykuły i oglądaj programy telewizyjne, reportaże i podcasty związane z Polską

The Sims 4

The Sims 4 będzie darmowe na zawsze

The Sims 4 Będzie działać za darmo od przyszłego miesiąca.

Oficjalne konto gry zamieściło dziś na Twitterze informację, że „The Sims 4 będzie można bezpłatnie pobrać na komputery PC/Mac i konsole 18 października” oraz że „więcej aktualizacji” nastąpi podczas specjalnego wydarzenia Summit Stream, które odbędzie się w październiku 18. 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 GMT.

READ  Zgrywać hasła? Obsługa klucza dostępu jest wdrażana w stabilnej wersji Chrome