6 października, 2022

MSPStandard

Znajdź wszystkie najnowsze artykuły i oglądaj programy telewizyjne, reportaże i podcasty związane z Polską

Nintendo Direct dla Splatoon 3 potwierdzone w tym tygodniu

Nintendo Direct dla Splatoon 3 potwierdzone w tym tygodniu

Zdjęcie: Nintendo

Nintendo potwierdziło, że prezentacja na żywo odbędzie się w tym tygodniu Środa, 10 sierpnia, 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 GMT. skupi się na Spluton 3Który ma zostać wydany 9 września.

Będzie około 30 minut nowych aktualizacji do gry, więc czujcie się komfortowo, ludzie!

Ostatnio wydaje się, że niektórzy ludzie byli zaniepokojeni widocznym brakiem podstawowych informacji dotyczących nadchodzącej premiery Splatoon 3. Jednak to ogłoszenie na żywo wydaje się być świadectwem, że fani powinni zachować cierpliwość; Wiemy, że Nintendo przyjdzie do nas raczej prędzej niż później!

Dla nas? Mamy nadzieję, że zobaczymy więcej informacji o składniku gry dla jednego gracza. Mamy mnóstwo małych monet, które skupiają się na nowych mapach, broniach i tym, co nie jest przeznaczone do gry wieloosobowej, ale może nadszedł czas, aby dać introwertykom coś do przeżuwania!

Co masz nadzieję zobaczyć w tym tygodniu w Nintendo Direct dla Splatoon 3? Dowiedzmy się!

READ  Dbrand wydaje skórki, dzięki którym Twój telefon wygląda jak nic