9 grudnia, 2022

MSPStandard

Znajdź wszystkie najnowsze artykuły i oglądaj programy telewizyjne, reportaże i podcasty związane z Polską

Wydarzenie dotyczące wydania Amazon Echo i odcinka 2022: Jak uzyskać wszystkie szczegóły na żywo

Logo Amazona

Sarah Teo / CNET

Gospodarka może cierpieć z powodu zaufania konsumentów W najniższym punkcie od latAle to nie powstrzymało branży technologicznej przed przygotowaniami do świątecznego sezonu zakupowego z zalewem nowych produktów.

W sierpniu Samsung wprowadził telefon Złożenie Galaxy Z 4 A Galaxy Z Klapka 4 składane telefony. Apple ogłosił na początku tego miesiąca iPhone 14A iPhone 14 Pro A Apple Watch Ultra. Chipmaker Nvidia wprowadziła nową serię kart graficznych, RTX 4090 w cenie 899 USD i RTX 4080. A Google A Microsoft Oczekuje się, że wydarzenia odbędą się odpowiednio 6 i 12 października.

W środę Amazon będzie Zorganizuj tegoroczne duże wydarzenie produktowepodczas których zazwyczaj otrzymujemy aktualizacje do popularnych urządzeń takich jak kropka echa, która zwykle zaczyna się od 50 USD, ale regularnie sprzedaje się za 19 USD. Jest też Amazon Ring Home Security Company.

Ale Amazon jest również znany z rzucania dziwnych pomysłów na ścianę, aby zobaczyć, co zostanie przypięte, na przykład dodawanie inteligencji Alexa do kuchenka mikrofalowa Albo zegar analogowy. W ubiegłym roku firma zaprezentowała Amazonka Blask dla dzieci i Witaj Pokaż monitor fitness jak pokazano Dzwonek alarmowy Pro System Bezpieczeństwa Krajowego i Lotniczego Zawsze dron z kamerą domową Aby pilnować domu, gdy Cię nie ma. Przyjrzeliśmy się też Astro, ambitny asystent robota Amazonaktóry wciąż znajduje się w ograniczonym zakresie sprzedaży i testów.

Amazon dużo planuje na najbliższe miesiące. Oprócz tego wydarzenia sprzętowego i serwisowego firma zorganizuje Prime Day II, lepiej znany jako Prime Early Access w sprzedaży, w następnym miesiącu. Jednym z celów tego wydarzenia jest tłum Zwróć uwagę na wielki dzień zakupów. Ta nowa wyprzedaż będzie dodatkiem do regularnych ofert Amazon Black Friday i Cyber ​​Monday przed świętami. Amazon rozszerza również swoją usługę Prime Video o wydarzenia na żywo Jak mecze NFL Friday Night Football.

Kiedy

Wydarzenie Amazon ma rozpocząć się w środę, 28 września o godzinie 9:00 PT / 12:00 EST / 17:00 GMT / 29 września o 2:00 EST. (Oto przydatny konwerter stref czasowych Dzięki temu możesz zobaczyć, kiedy wydarzenie odbywa się w Twojej okolicy).

gdzie

Wydarzenie Amazon będzie dostępne tylko dla prasy i nie będzie transmitowane publicznie, jak inne wydarzenia firmowe. Ale omówimy to wszystko tutaj na CNET z blogiem na żywo, a także wiadomościami, analizami i recenzjami, które możesz uzyskać tylko od nas. Więc pamiętaj, aby śledzić.

READ  Plotka: Mario Kart 8 Deluxe Wave 2 Datamine może ujawnić przyszłe utwory DLC