22 maja, 2022

MSPStandard

Znajdź wszystkie najnowsze artykuły i oglądaj programy telewizyjne, reportaże i podcasty związane z Polską

Plotka: Gry PS Plus na PS5 i PS4 na marzec 2022 r. Możliwy wyciek

Plotka: Gry PS Plus na PS5 i PS4 na marzec 2022 r. Możliwy wyciek

Para PS Plus Mecze z marca 2022 r. wyglądają, jakby wyciekły. Plakat na francuskiej stronie internetowej Delabs Odpowiedzialny za Wyciekło kilka formacji w zeszłym roku Wrócił z listem, który nie wymagał rozwiązania Sherlocka Holmesa.

Napisałem następujące, przetłumaczone przez Google: „Dbałem Zaawansowane przetrwanie w łuku A Sonic Racing Team Ostatnio i nadal chciałem go kupić, aby grać na moim PS5. Wiedząc, że tak naprawdę nie mam gotówki, naprawdę waham się, czy ją kupić. Ale hej, w końcu prawdopodobnie poczekam do początku przyszłego miesiąca”.

W połączeniu z już dostępnymi informacjami, składałoby się to na następujący skład:

Teraz warto zauważyć, że GTA Online nie będzie dostępne do 15 marca na PS5 i tak jest aż daleko Prawdopodobnie będzie to gra „bonusowa” dla członków. W związku z tym istnieje duża szansa w przeciwnym razie Dołączona zostanie gra na PS5, chociaż nie wspomniano o tym we wspomnianym poście Dealabs.

Chociaż zawsze najlepiej jest zachować pewien stopień ostrożności w takich sytuacjach, źródło było tak konsekwentnie dokładne w ciągu ostatniego roku, że zaczynamy przyzwyczajać się do tej determinacji, gdybyśmy byli tobą.

Dowiemy się na pewno jeszcze dzisiaj, 23 lutego, około 16:30 czasu brytyjskiego, ponieważ Sony zawsze oficjalnie ujawnia ofertę PS Plus. Jeśli nie masz pewności, która jest godzina w Twoim kraju, zapoznaj się z poniższym przewodnikiem po łatwych strefach czasowych:

  • Ameryka północna: 8:30 PST / 9:30 MST / 10:30 CST / 11:30 EST
  • Wielka Brytania/AIRY: 16:30 GMT
  • Europa: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Azja/Oceania: 1:30 JST / 12:30 AT / 3:30 EST

Zakładając to On jest Squad, jaka jest twoja szybka reakcja?

READ  Reggie „nienawidził” donkey conga i obawiał się, że może to uszkodzić markę DK