15 lipca, 2024

MSPStandard

Znajdź wszystkie najnowsze artykuły i oglądaj programy telewizyjne, reportaże i podcasty związane z Polską

Nadchodzące trendy w żywności i napojach obejmują miód i konserwy rybne

Nadchodzące trendy w żywności i napojach obejmują miód i konserwy rybne

Pojawiające się trendy żywieniowe wydają się powrotem do diety neandertalczyka: ryba to najgorętsze białko, miód to smak dnia, a dziczyzna to ulepszenie wędlin.

Tak wynika z setek produktów wystawionych podczas Summer Fancy Food Show, targów organizowanych przez Specialty Food Association, które zyskały reputację miejsca, w którym można odkryć kolejne popularne smaki, potrawy i napoje, które będą dominować w menu i sklepach spożywczych. półki. Coroczny pokaz powrócił do Centrum Kongresowego Jacoba K. W tym tygodniu Javits jest w Nowym Jorku i działa od niedzieli do wtorku.